Om Benny

Jag är 30 år gammal och bor i centrala Uppsala med Erica och vår katt Ninja. Till vardags arbetar jag som förvaltningsrättsfiskal vid Förvaltningsrätten i Uppsala och de senaste åren har jag lagt en stor del av min fritid på politiskt arbete.

Numera är jag fritidspolitiskt engagerad för Liberalerna i Uppsala och är ledamot i kommunfullmäktige.

Min bakgrund är vad som präglar mina politiska ställningstaganden, har påverkat min syn på världen och är det som har fört mig in i politiken. Min uppväxt präglades tyvärr delvis av bostadslöshet, missbruk och arbetslöshet. Jag har ofta engagerat mig i olika sammanhang som elevråd och värnpliktskongress eller som kursrepresentant på universitetet. Jag har dessutom drivit ideella projekt som läxhjälp. Parallellt med detta har jag arbetat vid sidan om studierna, framför allt på olika ICA-butiker. Arbete har varit en nödvändighet för mig att försörja mig eftersom jag flyttade hemifrån tidigt. De senaste åren har jag kombinerat uppdrag för Liberala studenter på riksnivå och en adjungering i Folkpartiets partistyrelse, uppdrag som jag numera har avslutat.

Om du vill ta kontakt med mig, hör gärna av dig på benny.lindholm@liberalerna.se eller på 0707 41 69 03 eller skriv en kommentar här på bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *