Unga folkpartiet

Idag lanserar Liberala ungdomsförbundet, Liberala studenter och Folkpartiet en ny sajt på nätet. Unga.folkpartiet.se är en samlingsplats för folkpartiets unga kandidater och syftar till att visa att folkpartiet visst kan ungdomsfrågor och underlätta för de unga kandidaterna att nå ut.

På hemsidan finns också en löpande blogg och en så kallad ljugometer som samlar in de lögner som vänstern försöker sprida. Ett exempel på sådana lögner är hur Mona Sahlin först menade att det finns sju miljoner arbetstagare i Sverige men sen försökte släta över den med att påstå att det var medborgare hon menade.

Well well. Hoppas att det inte blir för mycket pajkastning bara. Vi vinner val på att berätta om vår politik och om vår syn på frihet och integritet. Att nå ut till de unga är särskilt viktigt, på politikerbloggen rapporteras det nämligen om att folkpartiet endast får 6% av rösterna. Och vad värre, Sverigedemokraterna får lika många procent. Nu sprider vi det liberala budskapet!

Andra som bloggar: Adam, Seved Monke, Andreas Froby, Karolina Lindén, Amanda Brihed, Pär Gustafsson, Per Pettersson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *