Våren är här

Så var det söndag igen. Har spenderat halva dagen åt att debattera med piratpartister här på bloggen. Givande. Annars så har jag insett att våren äntligen är på väg, och det är inte en sekund för tidigt. Såg några fina blå blommor (ett tecken?) på vägen till affären som jag kunde gå till utan jacka. Underbart.

Annars så har jag kampanjat denna helg också. Jag och två andra liberala studenter körde en liten drive uppe vid Folkes Livs. Den här gången delade vi ut folkpartiets flygblad om lärlingsjobb, tidigare betyg och parboendegaranti.

Men vi delade också ut några egna flygblad med budskap från Liberala studenter. I stort gick det ganska bra, det är inte alla som vill ha flygblad, och är det ibland. Men en äldre dam som också är medlem i partiet ville inte ha för att inte slösa på flygbladen. Miljömedvetet

Usch, vilket fånigt blogginlägg det här blev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *