"I disgust myself but I am not unhappy about that."

Om det inte är filmtips eller om jag inte har nån bra låt att nynna på med er så kan jag tipsa om en tv-serie. Californication.

bild från Showtimes hemsida

Jag måste säga att, och mina polare börjar nog tycka att jag är rätt tjatig, detta är bland det bästa som har gjorts! Hank Moody är en alkoholiserad, cynisk författare som hamnar i trubbel mest hela tiden men som ändå överlever.

“People… they don’t write anymore – they blog. Instead of talking, they text, no punctuation, no grammar: LOL this and LMFAO that. You know, it just seems to me it’s just a bunch of stupid people pseudo-communicating with a bunch of other stupid people in a proto-language that resembles more what cavemen used to speak than the King’s English.

Jag skrattar spontant. Högt och ljudlig – för mig själv ska jag kanske påpeka. Nej, jag är inte cynisk. Serien handlar om kärlek.

Och jag är inte heller alkoholiserad. Men ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *