Kampanjandet fortsätter

I helgen kampanjade jag med två tappra vänner till mig. Vi stod först utanför ICA Väst i Flogsta innan vi förflyttade oss upp till Folkes livs på Rackarberget. Enligt uppgift kampanjades det på samma budskap även på Svamptortget och i Gottsunda. Dessutom var det folk nere på Stora torget på stan och delade ut flygblad.

Budskapet för dagen var att tidigare betyg är en viktig del av skapandet av en skola i världsklass, att lärlingsjobb är ett bra sätt att få in ungdomar på arbetsmarknaden och att en parboendegaranti bör införas. Inte på något sätt är dessa tre förslag/åtgärder nyckeln och vägen till guld och gröna skogar och det bästa av världar, men steg på vägen mot ett mer sammanhållet och framgångsrikt Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *