Sahlin är överraskad hon också.

Vi kommer med ett gemensamt besked. Vi rödgröna överraskar gång på gång och visar att vi kan komma fram till gemensamma lösningar i svåra frågor

Detta sa tydligen Mona Sahlin idag. Och överraskande är de sannerligen. Men är det inte lite konstigt att till och med socialdemokraternas partiledare tycker att det är överraskande. Det säger ju på nåt sätt något om hennes förtroende för samarbetet.

Well, sen så är ju inte beskeden alltid särskilt lugnande heller. De blir ju t.ex. tydligen inget RUT-avdrag om de vinner valet och i den utrikespolitiska debatten i riksdagen gömde sig oppositionen bakom vänsterpartiet.

Fast jag ska inte vara elak. Trots att det jag skriver är sant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *